Krans-coaching…

…voor de verandering!!!

Zingen en meebleren

Zodra ik de kans krijg zing ik. Daar huppel ik meestal ook bij en om het plaatje dan maar meteen compleet te maken en in te kleuren; ik draag het liefst mijn hamsterpak

IMG_0001

en pantoffels, als ik thuis ben. Ik heb een praktijk aan huis en ben graag alleen (mede vanwege mijn outfit, het is minder fraai dan de foto’s die ik wél van mezelf laat zien, natuurlijk 😉 ) en tevens de reden waarom ik van die heerlijke gordijnen heb. Licht komt naar binnen, ik ben onzichtbaar 🙂

IMG_0234

My guilty pleasure 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Information

This entry was posted on 13/01/2015 by in Now Let's Play!.

Categorieën

Archief

Delen

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Volgen

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin