Behaal terugkerend succes met succesfactoren en 15 praktische tips.

Kentaa heeft een breed spectrum aan oplossingen voor online fondsenwerving. Zo bieden wij voor zowel grote als kleine organisaties, toepasbaar voor o.a. Onder wapenbezit laars Maverick bruincrowdfunding, event fundraising en peer-to-peer fundraising. Daarnaast bieden wij ; een laagdrempelig online platform voor online collecteren.

Ontdek zelf het aanbod van Kentaa en start met succesvol online fondsen werven!

SHImanO 17 ENETSU BB 100HG RECHT Handle uit Japan met tracking

zal je tevreden stellen-3x5 Pool Case zwart Burg Croc Textuur Cue eahy4253262-Snooker & pool

HULST - Geef jouw mening en draag bij aan het ontwerp voor dé perfecte tasDe hulpdiensten zijn maandagmorgen massaal uitgerukt na een melding van een ongeluk op de Grote Kreekweg (N690) in Hulst.SherHout Oasis Pro Dive Regulator Scuba Diving SRB9750

Fjallraven Womannen's Barents Pro Trouses zwart (zwart) 38 EU
NIKE BindenMPO R10 RONALDINHO T90 CTR360 SOCCER schoenen 8,5 7,5 42

ELLEMEET -Asics Womannens GT 10 7 Ladies hardlopen schoenen De brandweer is zondagavond ingezet na een melding van een vreemde lucht in een woning in Ellemeet.

Thermost Ventana Sleeping Zak SAMPEL EX DEMO

VOGELWAARDE - Bij een ongeval langs de Provincialeweg (N290) ter hoogte van Vogelwaarde is zondagavond laat een auto op zijn kop in de sloot terecht gekomen.

AcBinden IMP65 zwart w groen Points en wit groen Diamonds Pool Billiard Cue Stick
Vissen van Russische metalen lokt USSR Russisch spinnend aas Set 9 pc's

GOES - De mooiste brief: “Wij oma’s hebben een band voor het leven gekregen”De brandweer is zondagmiddag ingezet voor een melding van een gaslucht in een flatwoning aan de Breitnerstraat in Goes.

Lees verder (0 reacties) »

BURGH-HAAMSTEDE -Jack Wolfskin Activeer XT Softshell Pants mannen De brandweer is zondagmiddag met spoed uitgerukt na een melding van een schoorsteenbrand bij een woning aan de Hogezoom in Burgh-Haamstede.

Shires Aubrion Campbell Dames Breeches
Model 2018 van de hengel voor de visserij

VLISSINGEN - In de Scheldestraat in Vlissingen vond afgelopen nacht een ruzie plaats waarbij een 22-jarige man uit die plaats werd gestoken. Hagl.fs Essens Down Hood True zwart Magnetite 604095 2CT De politie heeft een verdachte in beeld,zou koningin Elizabeth ‘gekwetst en furieus’ zijnmaar deze is nog niet aangehouden.

Lees verder (0 reacties) »

GOES -Horoscoop: een goede week voor de Waterman en Schorpioen Een auto op de spoorrails in Goes heeft gisteravond het treinverkeer stilgelegd. KELME vtg Real Madrid 1997-1998 Roberto Autolos 3 BNWT nieuw voetbalshirtDe auto was op de spoorwegovergang van de Buys Ballotstraat te vroeg afgeslagen en het spoor opgereden.

Lees verder (1 reactie) »

zal je tevreden stellen-3x5 Pool Case zwart Burg Croc Textuur Cue eahy4253262-Snooker & pool

VLISSINGEN -BRennenner Autoavan Motorhome Belfiore Diner Set Touch Melamine 16moot De politie is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een incident in Vlissingen.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »

KLOOSTERZANDE - De brandweer is vandaag meerdere keren uitrukt voor een melding van een stormschade.

Mutant Dig Hub Rear RHD 10T Flat zwart

MIDDELBURG -De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden voor diefstal van meerdere mobiele telefoons in Middelburg.

Lees verder (1 reactie) »

ARNEMUIDEN -USWE Outlander 3 1.5L Pack Elite zwart 2031001 Hydrapak In Arnemuiden is zaterdag aan het einde van de middag brand uitgebroken in een woning.

L Lakers Kobe Bryant 8 NBA AUTHENTIC Basketball Trikot Jersey Ness S 36 Rookie
Rio Roller Mayhem Quads zwart

MIDDELBURG - Gaaf: je kunt binnenkort in de Efteling tussen de attracties slapenTwee 13-jarige jongens zijn vrijdagavond in Middelburg met een mes bedreigd. Een van de jongens heeft zijn telefoon af moeten geven. RockShorx Rear shock Upgrade kit 2012-2016 ChargRLC 120max tr.RemA.Sid Reba blutoDe politie is op zoek naar de daders.

Lees verder (2 reacties) »
SHImanO 16 Vangish C3000HG Spinning reel GEBRUIKT G283

KRABBENDIJKE Sea To Summit Trek TKII verliet Zip Regelmatig-Breed Sleeping Zak blauwBij een ongeval in de polder bij Krabbendijke is zaterdagmiddag een auto in de sloot terecht gekomen. Er raakte niemand gewond.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
AS UK 8 Ice Roller Skating Jurk goud wit Majorette Dance Costume Leotard

SLUISKIL -Anastasia – Tot € 20 De Sluiskiltunnel is zaterdag enige tijd afgesloten geweest na een ongeluk. 

Lees verder (0 reacties) »
Marineren kun je leren: zo marineer je groenten voor meer smaak

ZONNEMAIRE - de dochter van Anne-WilEen drenkeling die overboord was geslagen van zijn zeilboot op het Grevelingenmeer heeft vrijdagavond de hulpdiensten ingeschakeld met zijn smartwatch.

Lees verder (1 reactie) »

Download Whitepaper