Krans-coaching…

…voor de verandering!!!

Meanwhile in Darmstad

Behalve de documentaires die ik bekeken heb aangaande voeding en de spijsvertering, was ook het boek van Giulia Enders darmen met charmeeen eye-opener. Haar enthousiasme en de manier waarop ze haar kennis deelt spreekt me aan. Sinds het lezen van het boek begin ik steeds beter te begrijpen wat voeding voor me kan doen en hoe ik er voor kan zorgen dat elke cel in mijn lijf, zo goed mogelijk gevoed wordt.

Eerst maar eens de ouwe troep weg en poetsen wat er te poetsen valt. Detox, dus.

schoonmaakwoede

Het allergoedkoopste detox middel dat er is en bovendien nog spotgoedkoop in verhouding tot al die veelbelovende produkten uit de reclames: water. Gewoon drinkwater. Tenzij je beseft dat water dat écht schoon is, geld kost (nog een film die ik je kan aanraden: Bottled Life). Let’s wake up and smell the coffee.

Water dus en doorspoelen! Het drinken van een glas water, we kunnen het allemaal, toch? Weet je hoeveel lol je kunt hebben van dat ene glas water? glas water

Water drinken, dat is iets wat je doet. Doen en voelen, dat is kinestetisch. Bij het water drinken kun je ook met het zintuig Zien, spelen. Voor je hersenen maakt het niet uit of je iets echt ziet (met je ogen) of dat je het je herinnert of het verzint, met een plaatje of filmpje in je hoofd. Visualiseren is dat, óók heel handig voor van alles, als je dat kunt en iedereen kan het gelukkig leren. Je hebt geen idee wat ik allemaal door hypnose heb geleerden bij alles gebruik. Meer over hypnose en visualisatie, verderop in dit blog.

Visualisatie: je doet je ogen dicht en stel je voor dat dat heldere, frisse water, je van binnen, helemaal schoon spoelt. Met elke slok van dat reinigende water, vol van levenslust en energie, vul je je cellen, organen, spieren en botten, met gezonde, positieve, energie. Alles is energie en dat weet je. Deze energie is zo puur als maar kan en met elke slok voel je je dus beter, schoner en energieker en nu je jezelf zo van binnen bekijkt, zijn er misschien ook wel plekjes binnen in je waar je al die nieuwe energie kunt opslaan voor als je het nodig hebt later of meteen. Als je glas leeg is en je energie bijgevuld, tel dan maar langzaam terug van 3 naar 1. Nu je weet hoe je dit kunt doen, gaan we meteen verder.

Op die manier kun je spelen met de zintuigen en het belangrijkste is: je gaat je er beslist beter door voelen!

Wist je trouwens dat er iemand is die watermoleculen heeft bestudeerd en ontdekt heeft dat water verandert, soms? Dat wat ik hierboven beschreef in de visualisatie, dat gaat dubbel zo snel als je net zoals Dr Masaru Emoto’s experimenten met watermoleculen, een fragmentje uit een van mijn favoriete films What the Bleep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Information

This entry was posted on 21/01/2015 by in De Zintuigen, Now Let's Play!.

Navigation

Categorieën

Archief

Delen

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Volgen

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin