Krans-coaching…

…voor de verandering!!!

NLP®

[001309]NLP® is rond 1970 bedacht door Richard Bandler en John Grinder. Zij ontdekten dat een aantal bijzonder succesvolle therapeuten overeenkomsten hadden in hun manier van werken. Bandler en Grinder beschreven in hun eerste boek “The Structure of Magic”, wat deze therapeuten precies deden waardoor ze zulke goede resultaten bij cliënten bereikten.

Hoewel NLP® geen therapie of psychologie is, blijkt de aanpak ( het gaat alleen om JOU!) in de meeste gevallen veel sneller te werken om je beter te voelen. Dat komt omdat je met NLP® ontdekt wát je doet en als je weet wat je doet, kun je dat ook (leren) veranderen. NLP® doe je! Het beste resultaat krijg je door NLP® in de praktijk te brengen, door coaching of training.

NLP® is continu in ontwikkeling gebleven en inmiddels gemoderniseerd en aangepast aan de 21e eeuw. Op de certificaten die ik heb behaald via The Society of NLP staat altijd het logo en de handtekening van Richard Bandler. Zo weet je zeker dat je geholpen wordt met pure NLP® zoals Bandler bedoelt.

Als je eerst wat meer algemene achtergrondinformatie wilt over NLP® en Richard Bandler, kun je dat vinden, op de site van The Society of NLP® . Ik ben SNLP gecertificeerd. Mijn certificaten vind je hier en de ervaringen van andere cliënten staan hier.

 

 

Categorieën

Archief

Delen

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Volgen

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin