Krans-coaching…

…voor de verandering!!!

Dag 7. Resultaten…

Bijna een week en ik zou bijna vergeten te melden wat de bevindingen zijn. Dat is een goed teken, voor mij. Gister zei iemand “je bent wel constant met eten bezig” en dat is ook zo. Toch ben ik veel meer bezig met het uitpluizen van alle, deels totale nieuwe, informatie die ik tegenkom dan met het eten zelf. Ik maak mijn mix en neem daar van zodra ik daar zin in heb. Inmiddels heb ik gemerkt dat ik rond 12 uur trek krijg. Daarvoor drink ik mijn koffie en mijn glas water met baking soda jammie 🙂 alsof ik koppie onder ga in de méditerranée.

Oke, de meetbare resultaten 🙂

weegschaal

Gewicht: 62,3 kg. ( -1 kg.)

Wat echt heel erg opvallend is: mijn hoest is weg! Na de enorme hoestbuien vorige week lijkt mijn longinhoud flink vergroot. Het meest valt me dat dus op tijdens het zingen, ik heb een veel groter bereik!

2 comments on “Dag 7. Resultaten…

  1. Marjon
    15/01/2015

    Waarschijnlijk omdat je minder zuivel aan het gebruiken ben. Also, have a look at the latest research on our intestines/colon and the correlation between Asthma and other food allergies, Rheuma/Arthritis, etc. Really interesting. Basically, our flora/fauna is incomplete because of all the chemicals in our bodies. Coupled with our bad eating habits the body is not able to absorb all the essential nutritients. Our “inside” flora/fauna has a huge impact on our well-being and functioning. You are slowly restoring everything. Keep it up.

  2. Carole Krans
    15/01/2015

    Juist al die correlaties maakten me nieuwsgierig naar wat mijn lijf er mee zou kunnen. : leuk dat je meeleest, Marjon en tips zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Information

This entry was posted on 14/01/2015 by in 60 Dagen plant-based.

Categorieën

Archief

Delen

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Volgen

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin