Krans-coaching…

…voor de verandering!!!

Dag 3. Visite krijgen en ergens heen willen….

Het doen van de boodschappen kostte weinig tijd. Zelf in de supermarkt hoef ik maar in 1 hoek te zijn, daarna loop ik langs de soja (en de kassa natuurlijk 🙂 ) en de winkel weer uit.

Vanmiddag kreeg ik visite en ik vroeg me af of ik koek mee zou nemen. Dat heb ik niet gedaan, ik vond het opeens een rot idee om zulk lief bezoek, iets aan te bieden wat ik zelf niet eet omdat ik er ziek van ben geworden… Veranderde inzichten zijn prima maar er schieten me wel heel veel puddingen, taartjes en gebakjes te binnen die ik vol liefde aan mijn kinderen gaf, aan mijn vrienden toestak en pannenkoeken….. stapels pannenkoeken met volle melk en veel ei…. en of ik eigenlijk nog wel terug kan naar de dingen die ik eerst (graag) at, nu ik weet wat ze doen in mijn lijf???

Voor 40 euro groenten en fruit lijkt een hele berg maar is zo weg, in de smoothies. Ook iets om over na te denken.

Naast groenten, fruit en hazel-, en walnoten, heb ik via de smoothies sesamzaad en hennepzaad “gegeten”. Gistermorgen wees de weegschaal 63,6 en vanmorgen 63,9. Mijn buik voelt boller en een beetje opgezet. Mijn maag, eigenlijk. Mijn buik voelt prima, mijn huid heel lekker zacht 🙂

De eerste ochtend werd ik wakker en kreeg ik een enorme hoestbui. In tegenstelling tot mijn normale hoestbuien, kwam dit keer bij het hoesten, het slijm “los”. Geen smakelijk praatje, hoesten, snuiten, poepen en plassen de reden dat ik dit doe is dat ik wil ondervinden wat het voor mijn lijf doet. Het hoort er allemaal bij.

Nadat ik wel 5 minuten had gehoest deden mijn longen gewoon pijn. Een branderig, akelig gevoel waardoor ik even bang was weer een longontsteking te hebben. Hoewel het ademen nog minutenlang pijnlijk was, trok het daarna snel weg en heb ik absoluut meer lucht dan ik in lange tijd heb gehad!Vanmorgen een zelfde manier van wakker worden en ik kan met zekerheid zeggen: ik ben flink aan het opruimen.

Aan mijn lengte is volgens mij niets veranderd maar wie weet word ik wel langer ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Information

This entry was posted on 11/01/2015 by in 60 Dagen plant-based.

Categorieën

Archief

Delen

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Volgen

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin