Behaal terugkerend succes met succesfactoren en 15 praktische tips.

Kentaa heeft een breed spectrum aan oplossingen voor online fondsenwerving. Zo bieden wij voor zowel grote als kleine organisaties, toepasbaar voor o.a. Kleurado Saddlery Pressed Wool Contour Padcrowdfunding, event fundraising en peer-to-peer fundraising. Daarnaast bieden wij ; een laagdrempelig online platform voor online collecteren.

Ontdek zelf het aanbod van Kentaa en start met succesvol online fondsen werven!

factory outlets-Beaver 5X Bedford Gloednieuw 37-6 grootte 1 4 gemaakt in de VS hoed 7 xycab772119-Wandelschoenen en -laarzen

factory outlets-Beaver 5X Bedford Gloednieuw 37-6 grootte 1 4 gemaakt in de VS hoed 7 xycab772119-Wandelschoenen en -laarzen

Body Control: Sieraden en mode op de grens van de mensTrident Tri-Led Lang Range Dimmbare Jagd Licht (Bernstein rot Ir (850Nm))

Museum Arnhem presenteert van 2 november tot en met 26 januari Body Control: sieraden en mode op de grens van de mens. Deze nieuwe tentoonstelling toont een verrassende combinatie van recent sieraad- en modeontwerp van bijna 100 nationalede woorden ‘God beslist of een kind wel of niet ziek wordt’ en internationale vormgevers en kunstenaars en vindt plaats in De Kerk, de tijdelijke presentatieruimte van MuseumSaucony mannen's Triumph ISO 2 hardlopen schoen, blauw zilver Slime, 10 D(M) US Arnhem. Body Control reageert op actuele maatschappelijke kwesties rondom de maakbaarheid en grenzen van het menselijk lichaam.

Fototentoonstelling De Mix 'Stilte'Wonder: hersendode vrouw ligt maanden in coma e

De Eusebiuskerk vormt het decor voor een indrukwekkende expositie ter nagedachtenis aan de Slag om Arnhem. In de fototentoonstelling De Mix 'Stilte' vertaalt de Arnhemse fotograaf Suzanne Valkenburg historische beelden naar de huidige tijd. Deze bijzondere Kunnan Advance Graphite Composite Fly hengel 8'mod.CG7205 (Lot;11606)expositie is na lovende kritieken verlengd t/m 29 december! 

(G)een Kinderspel

Oorlog is een bloedserieuze zaak. Dat weerhoudt kinderen er niet van ook in oorlogstijd samen te spelen. Voor volwassenen zijn oorlogen een gewild thema voor bordspelen en wargames. Kom de tentoonstelling bezoeken en zie hoe Henk, Dokus en Max soldaatje op de ruïnes van de stad spelen met gevonden helmen en geweren. Fera Skiwear Snow Suit Vintage Hong Kong 2pc netwerk Ladies Ski Snow RetroOf bekijk de wargame maquette of de videogame Post Scriptum, waarin je middenin de veldslag van de Operatie Market Garden beland. 

Collectie op reis

Ik ben het niet met ze eens

Museum Arnhem vernieuwt! Daarom is het museum momenteel tijdelijk gesloten. Hoogtepunten uit onze collectie hoef je niet te missen. De collectie is op reis enGroot Hilason Horse Front Back Hind Leg Sport laars Protection Lime purper U-UR-L gaat het hele jaar door uit logeren bij verschillende musea. Ontdek waar jouw favoriete kunstwerk uit onze collectie momenteel te zien is.

Download Whitepaper